Pe măsură ce tot mai multe companii încep să pună în aplicare restricții de călătorie din cauza coronavirusului COVID-19, managerii de facilități (FM) și alți factori de decizie ar putea avea un moment dificil să găsească noi spații imobiliare comerciale (CRE), să negocieze datele viitoare de expirare a contractelor de închiriere sau să finalizeze o tranzacție, subliniază furnizorul de platforme de tehnologie open-data, Coeo Space.

Compania spune că piața sa liberă „revoluționară” a dezvoltat o soluție care va permite industriei CRE să continue progresul tranzacțiilor, atât ca răspuns la situația actuală, cât și să stabilească ritmul pentru viitorul industriei.

Noua platformă pentru spații de birou, co-working, flex și spații industriale a fost proiectată pentru a permite utilizatorilor să găsească spațiu prin algoritmii săi de potrivire științifică și să desfășoare tururi virtuale ale multor proprietăți disponibile. Algoritmii de notare a potrivirilor se bazează pe factori care sunt importanți pentru companiile din ziua de astăzi, cum ar fi dimensiunea echipei, bugetul lunar și facilitățile / caracteristicile proprietății.

Coeo Space activează în prezent în peste 187 de piețe americane din Statele Unite, Canada, Marea Britanie și Dubai și se extinde zilnic. Însă, co-fondatorii Kim Ford și Sheila Matuscak, veterani ai industriei care însumează peste 50 de ani de experiență de brokeraj în domeniul imobiliarelor comerciale, au realizat că au acum oportunitatea de a oferi clienților și mai mult.

Începând cu această săptămână, Coeo Space va oferi oportunitatea de tururi live, de la distanță, a proprietăților de pe platforma sa. În timp ce Coeo Space le-a permis întotdeauna clienților să solicite tururi fizice ale proprietăților din portofoliu, de acum aceștia vor avea posibilitatea de a efectua tururi virtuale la distanță, care pot fi realizate în direct de oriunde din țară.

În plus, față de un tur virtual tradițional, compania le va permite utilizatorilor să-și personalizeze experiența, obținând acces la informațiile specifice care sunt importante pentru ei – dacă doresc să vadă priveliștea de la ferestrele birourilor sau să evalueze iluminarea din parking, o pot face de acum înainte, aproape ca și cum ar fi acolo personal.

Această soluție nu vine doar ca un răspuns la starea actuală cu care se confruntă întreaga lume, ci este viitorul industriei, făcând datele și informațiile mai accesibile, susține compania. Atât Ford, cât și Matuscak au lucrat și au trecut până acum prin crize economice și vor să ajute industria să prospere în continuare.

În contextul în care brokerii și proprietarii adaugă zilnic noi spații în toată țara, echipa de dezvoltare a software-ului de la Coeo Space sugerează ca aceștia să fie proactivi. Ei recomandă crearea unui tur virtual sau realizarea unui videoclip cu spații libere, spații amenajate și zone comune, folosind smartphone-urile lor. Echipa de concierge a Coeo Space este în stand-by, gata să ajute brokerii și companiile de co-work cu orice au nevoie pentru a-și lista proprietățile sau pentru a-și încărca videoclipurile pe platformă.

Platforma Coeo Space le permite brokerilor și directorilor imobiliari corporativi să înceapă noi căutări de spații, să avanseze tranzacțiile existente și să încheie oferte – toate 100% virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here