Pe măsură ce noul coronavirus (COVID-19) și preocupările generate de acesta continuă să se răspândească la nivel mondial, International Facility Management Association (IFMA) lucrează pentru a menține comunitatea FM actualizată cu cele mai noi știri, resurse și informații pentru a ajuta la pregătirea pentru situații de urgență.

IFMA a creat un nou Centru de Resurse pentru Pregătirea în caz de Coronavirus online care este format din conținut despre sănătate și siguranță, precum și oportunități educaționale și resurse privind prevenirea și controlul infecțiilor, pregătirea strategică și gestionarea riscurilor. IFMA spune că pagina va fi actualizată continuu cu cele mai noi informații, oportunități de învățare și materiale.

Pagina conține articole FMJ despre pregătirea pentru situații de urgență, dezvoltarea unui program de siguranță a instalațiilor, gestionarea riscurilor, combaterea infecțiilor cu lumină ultravioletă (UV), intruziuni de vapori, IAQ și altele, fiind promis și un webinar în viitorul apropiat, realizat de către divizia din Hong Kong a IFMA, despre modul de a construi un loc de muncă bio-rezistent împotriva COVID-19.

De asemenea, acesta conține informații oficiale din Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Administrația pentru Sănătate și Securitate în Muncă (OSHA) și Organizația Mondială a Sănătății (OMS), cum ar fi rapoarte situaționale și îndrumări pentru școli, firme și companii aeriene cu privire la pregătirea pentru un focar

În plus, pagina Coronavirus listează discuții relevante cu privire la platforma de implicare a IFMA pe teme precum întreținerea proactivă a sistemelor HVAC și IAQ; planuri de atenuare a coronavirusului; și recomandări pentru dezinfectanți microbieni comerciali.

Resurse de la alte organizații includ îndrumări de curățare și prevenire de la ISSA, implicații de afaceri de la McKinsey & Company, resurse de pregătire a sistemelor de clădiri de la ASHRAE, îndrumări de curățare a mediului de la ECDC, articole de la FlagShip Facility Services, resurse în cazul focarelor de coronavirus de la 3M, ghid de planificare în caz de coronavirus și sfaturi de la Gensler pentru monitorizarea angajaților.

Pagina oferă, de asemenea, link-uri către listele de verificare și download-uri ale produselor antimicrobiene pre-aprobate de EPA, soluții de siguranță pentru clădiri, planificare de pregătire de la OMS și pregătire pentru unitățile de sănătate din partea CDC, precum și alte resurse specifice asistenței medicale.

Pentru mai multe informații și pentru a avea acces la acest conținut, intrați pe pagina Centrului de resurse pentru pregătirea în caz de Coronavirus a IFMA. Instituția sfătuiește cititorii să marcheze această pagină și să o verifice des pentru actualizări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here