Imagine oferită de Boss Design

Compania Boss Design a dezvăluit Mango, o nouă soluție pentru spațiul de lucru personal, care a fost creată având în minte necesitatea de concentrare. Ideal pentru utilizarea într-o varietate de medii, inclusiv birouri și spații publice, cum ar fi saloanele aeroportului, Mango atinge un echilibru perfect între intimitate și ergonomie.

Proiectat în cadrul companiei, Mango este ideal pentru locurile de muncă în care accesul la spații liniștite și private pentru a efectua lucrul individual este esențial și este legat de creșterea creativității, productivității și bunăstării angajaților. Pe lângă faptul că este un adevărat ”magnet” pentru angajații mobili, Mango oferă muncitorilor sedentari mai multe opțiuni și mai multă intimitate atunci când aceștia au nevoie. De asemenea, soluția de spațiu de lucru personal poate transforma spațiile terțe în destinații practice pentru o activitate care necesită concentrare. Mango se potrivește perfect în zonele publice, inclusiv zonele de așteptare și lobby-urile hotelurilor, oferind utilizatorilor un spațiu privat de lucru sau relaxare.

Totodată, bunăstarea fizică a utilizatorilor a fost luată în considerare cu atenție pe tot parcursul proiectării. Mango este disponibil cu sau fără un ecran înconjurător tapițat și cu opțiunea montării unui ecran de confidențialitate extins pentru izolarea acustică pentru a minimiza nivelurile de zgomot din jur. De asemenea, o tabletă de scris (atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci) montată pe un braț articulat permite poziționarea utilizatorului și a dispozitivelor sale în modul cel mai ergonomic.

 

Imagine oferită de Boss Design

Mai mult, există posibilitatea dotării cu un suport pentru picioare, care oferă o susținere suplimentară a membrelor inferioare. Tapițat în vinil negru, suportul pentru picioare este proiectat pentru a ajuta la menținerea unei poziții ergonomice adecvate și a nivelului de confort atunci când Mango este utilizat în poziția de salon. Când nu este folosit, suportul este integrat sub scaun.

Opțiunile integrate de alimentare și date furnizează de asemenea o conectivitate sporită, esențială pentru munca și viața de zi cu zi, în timp ce spuma cu densitate dublă susține utilizatorul, iar deasupra scaunului poate fi găsit un spațiu de depozitare.

În cadrul unui comunicat transmis cu ocazia lansării Mango, directorul de vânzări la Boss Design, Andy Watson, spune: „Cu cât spațiile deschise și de colaborare devenind normă pentru mediile de lucru moderne, zonele care oferă intimitate și promovarea muncii individuale sunt mai importante decât oricând. Într-adevăr, accesul la locuri liniștite, private, se află pe lista de dorințe a majorității angajaților”.

Acum, datorită lui Mango, angajații au un spațiu în care să lucreze mai eficient. Aceasta va contribui la creșterea nivelului de creativitate, productivitate și a nivelului de concentrare – fără a fi nevoie să părăsească biroul„, a completat Watson.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here