Furnizorul de software pentru locul de muncă AlertEnterprise tocmai a anunțat lansarea noii sale generații de Workpace Intelligence, un modul software conceput pentru a oferi informații esențiale privind utilizarea spațiului echipelor de întreprinderi și a imobiliarelor corporative (CRE).

Software-ul Workpace Intelligence permite organizațiilor să colecteze și să măsoare datele privind ocuparea, utilizarea și optimizarea clădirilor, pentru a identifica zonele de reducere a costurilor, îmbunătățirea eficienței și fluxurile potențiale de venituri. Tablouri de bord interactive, rapoarte puternice și alerte relevante îi împuternicesc pe administratorii de facilități (FM) să planifice și să conducă rezultatele bottom-line ale întregului portofoliu imobiliar al organizației.

Având la bază puternica platformă de convergență a AlertEnterprise, software-ul folosește date mari, machine learning și analize predictive pentru a agrega și analiza fără probleme sursele de date din departamentele de resurse umane (HR), Tehnologia Informației (IT), Controlul accesului fizic (PACS) și din sistemele FM.

Un exemplu relevant de utilizare a datelor este următorul: datele integrate ale angajaților HR arată că una dintre cele două clădiri din aceeași zonă metropolitană are un procent ridicat de angajați în telecomunicații. Cu ajutorul datelor încorporate în ecusoanele PACS, organizația poate vedea că acești angajați ocupă spațiul doar una până la două zile pe săptămână. Datele sistemelor FM permit companiei să vizualizeze capacitatea de a sprijini această forță de muncă în cealaltă clădire. Cu aceste informații corelate, facility managerii pot trimite organizației o propunere bazată pe date pentru a muta această forță de muncă în cealaltă clădire și pentru a închiria spațiul subutilizat, pentru a scădea costurile.

Proiectat pentru a fi flexibil și sigur, Workspace Intelligence oferă atât o platformă software (SaaS), cât și o platformă în situl clădirii. Compania spune că platforma poate fi adaptată cu ușurință pentru a se potrivi cerințelor de utilizare ale unei organizații – de la o clădire de câteva etaje, la un portofoliu de întreprinderi național sau global.

Software-ul Workpace Intelligence va fi prezentat publicului în Chicago, la GSX 2019, care a avut loc în perioada 10-12 septembrie și la SAP SuccessConnect, în Las Vegas, în perioada 16-18 septembrie.

Software-ul AlertEnterprise este conceput pentru a preveni amenințările interne, frauda, ​​furtul, sabotajul și actele de terorism prin depășirea vulnerabilităților și amenințărilor amestecate prin tehnologia informației, tehnologia operațională (OT), sistemele de acces fizic și sistemele de control industrial. Construite cu scopul de a proteja infrastructurile critice în sectoare cheie precum utilități, petrol și gaze, aeroporturi, agenții federale, financiare, farmaceutice și asistență medicală, soluțiile AlertEnterprise oferă o conștientizare situațională specifică industriei, cu monitorizare continuă și gestionare a incidentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here