Sursă foto: Triple +

Triple +, un dezvoltator și comerciant de soluții Internet of Things (IoT) de ultimă generație pentru aplicații în instalații sanitare și de încălzire / ventilație / aer condiționat (HVAC), din Toronto, a introdus pe piață o nouă generație de soluții de sisteme end-to-end pentru prevenirea defecțiunilor cauzate de scurgerile de apă.

Astfel, noua stație centrală de monitorizare (Central Monitoring Station) a celor de la Triple+ combină mai multe dispozitive conectate în timp real la cloud, care au capacitatea de a monitoriza scurgeri de apă 24/7 în cadrul unui întreg portofoliu de facilități.

Potrivit directorului companiei canadiene, Michael Isakov, cu sprijinul tehnologiei cloud, stația centrală de monitorizare Triple + este capabilă să asigure gestionarea preventivă a defecțiunilor și a scurgerilor de apă pentru orice clădire de oriunde în lume, gestionând în același timp un număr nelimitat de locații dintr-un singur tablou de bord. Astfel, managerii de facilități pot vizualiza toate sistemele conectate la stația de monitorizare dintr-o singură privire, iar proprietarii de case își pot administra locuințele de oriunde din lume, cu ajutorul unei aplicații mobile, ușor de utilizat.

Proiectat pentru facilități precum birouri, clădiri de apartamente și campusuri – imobile în care scurgerile de apă pot provoca pagube importante dacă nu sunt detectate și prevenite automat în timp -, sistemul transmite notificări push în timp real proprietarilor de clădiri, administratorilor de facilități (FM), personalului de întreținere și / sau angajaților din birou. Acest lucru permite personalului aflat la fața locului sau companiilor lor de administrare a proprietății să ia imediat măsurile corespunzătoare pentru a remedia scurgerile.

În plus față de notificările push, pot fi trimise e-mailuri și / sau mesajele text ca și o copie de rezervă pentru a vă putea asigura că informațiile despre un anumit incident au fost primite, oferindu-le proprietarilor de imobile momente de liniște atunci când nu sunt prezenți fizic la proprietate.

Deoarece toate dispozitivele Triple + sunt acționate de baterii și sunt wireless (inclusiv unitatea de închidere), instalarea se poate face foarte rapid, spun cei de a Triple +. În plus, compania declară că nu există cheltuieli suplimentare sau ascunse, cum ar fi, de exemplu, echipamente de extindere dedicate WiFi sau costuri cu electricienii și nu este necesar să găuriți pereții pentru a instala cablaje. Aceast lucru înseamnă că orice deranj pentru ocupanții clădirii este menținut la un nivel minim, iar numărul de unități instalate într-o zi este maximizat.

Compania susține că prin combinarea capacității de detectare precoce, prevenire automată a daunelor, monitorizare 24/7, acces la distanță și tehnologie cloud, Triple + este capabilă să prevină crizele sanitare majore și apariția mucegaiului cauzat de scurgerile de apă, păstrând în același timp investițiile imobiliare, ceea ce garantează un ROI destul de bun.

Pentru mai multe informații despre stația centrală de monitorizare Triple +, vizitați site-ul companiei. Produsele Triple + sunt disponibile atât în America de Nord, cât și în Europa prin intermediul distribuitorilor internaționali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here