Sony a dezvăluit două noi camere compacte, SRG-XP1 (POV) și SRG-XB25 (BOX), extinzându-și astfel linia de camere acționate de la distanță.

Noile camere, care furnizează imagini la rezoluție 4K 60fps și dispun de conectivitate IP completă, vor fi disponibile începând cu luna august 2020.

Fiecare cameră are un obiectiv cu unghi larg sau zoom optic puternic, ideal pentru site-uri greu de accesat, cu spațiu limitat pentru o cameră de dimensiuni normale și un operator dedicat. Camerele foto sunt alegerea ideală pentru comunicații la distanță, monitorizare și producție de conținut într-o gamă largă de piețe, cum ar fi corporate, educație, asistență medicală sau transmisiuni în direct.

Distribuția imaginii și controlul în cazul camerelor SRG-XP1 și SRG-XB25 este simplă, deoarece ambele au capacitate NDI® [1] | HX prin licențe opționale și acceptă operațiunile pe bază de IP. De asemenea, acestea folosesc și un cablu de rețea pentru alimentarea cu energie electrică. Dispozitivele oferă o flexibilitate fără precedent atunci când lucrați cu alte hardware-uri sau software compatibile NDI, oriunde pe rețea. Protocolul de transmisie în timp real (RTSP) și Protocolul de mesagerie în timp real (RTMP) acceptă, de asemenea, înregistrarea și distribuția ușoară de video și audio.

Camera SRV-XP1 POV poate capta, de asemenea, unghiuri de vizualizare orizontale de peste 100 de grade. Designul său ușor compact îl face deosebit de util pentru reality-show-uri și pentru sporturi electronice sau în spații izolate. Camera SRG-XB25 BOX este la fel de utilă pentru spații mari datorită funcției foarte puternice de zoom optic de 25x, fiind capabilă să capteze imagini la distanță de la evenimente, prelegeri, seminarii și Case de cult (HoW).

Filmările puternice de la distanță și conținut în timp real de înaltă calitate pot fi produse și transmise cu ușurință atunci când utilizați camerele cu AI-ul Edge Analytics Appliance REA-C1000. Beneficiind de capacitatea Chroma key-less CG Overlay dezvoltată de companie, SRG-XP1 poate crea cu ușurință conținut video atractiv în spațiile limitate. Această funcție poate chiar să înlăture prezentatorul și să-l suprapună pe orice fundal, fără a fi nevoie de un back-screen dedicat sau de un operator specializat.

În mod similar, SRG-XB25 poate folosi zoom-ul puternic REA-C1000 alături de o funcție de extragere a scrisului de mână, astfel încât spectatorii unei prezentări la distanță să poată vedea clar conținutul și diagramele, cât și persoana care susține prezentarea.

Gama de camere de la distanță a companiei este acum utilizată pe scară largă în scopuri de predare și comunicare de la distanță în universități și spitale, pentru filmarea și distribuirea conținutului în facilități precum cele guvernamentale, corporate și HoW, precum și pentru producția de la distanță în stații de difuzare a evenimentelor:

Spitale

Seria SRG este utilizată în prezent în unitățile sanitare consacrate pentru a monitoriza de la distanță pacienții și echipamentele, pentru a asigura condiții optime pentru îngrijirea pacienților. De asemenea, camerele captează, gestionează și distribuie imagini de înaltă calitate a procedurilor clinice direct din sălile de operație sau tratament în săli de curs sau de conferințe ale unor instituții terțe, în scopuri de instruire și educație. Un bun exemplu în acest sens este programul de integrare medicală Med & Home din Madrid, care a selectat camerele IP SRG0300H și SRG-300SE pentru a alimenta soluția video integrată „ViewLAB” în nouă săli de operații și laboratoare de intervenții din toată Spania.

Comunicare la distanță în domeniul corporate / educație

De la conferințe video la înregistrări, camerele remote de la Sony sunt opțiuni fiabile care se potrivesc unei game largi de spații de predare și zone de ședințe. Mici, silențioase și discrete, noile camere SRG sunt un plus elegant pentru orice cameră de bord sau cadru corporativ. Camerele foto îmbunătățesc procesul de predare și învățarea colaborativă prin funcțiile streaming live, conectând studenții și lectorii în timp real în diferite campusuri și cu alte colegii. Rezoluția 4K contribuie, de asemenea, la creșterea cererii de astăzi pentru discuții interactive, difuzarea și înregistrarea prelegerilor și prezentări în clasă, atât pentru transmisii live cât și pentru utilizări viitoare.

Producție de la distanță

Camerele remote Sony vizează și industria de difuzare, permițând integrarea perfectă a infrastructurilor de difuzare existente cu o gamă largă de interfețe și opțiuni de control de la distanță. În mod special, camerele din seria BRC sunt utilizate pe scară largă la evenimente live, inclusiv concerte și evenimente sportive, astfel încât cei de acasă să se poată bucura de acțiunea dinamică la o calitate superioară și o capacitate lină de PTZ (Pan-Tilt-Zoom).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here