Sursa: BLK247

Leica Geosystems, parte a Hexagon Geosystems, a dezvoltat inovatorul BLK247, un senzor tridimensional (3D) de captare a realității pentru supraveghere. Leica BLK247 este proiectat pentru a face diferența dintre obiectele statice și cele aflate în mișcare, detectează diverse schimbări atât în ​​lumina soarelui, cât și pe întuneric și încadrează zonele critice cu ”garduri” digitale, garantând în același timp o confidențialitate totală.

BLK247 este de asemenea conceput pentru a spori gradul de conștientizare situațională în spații restrânse sau de înaltă securitate, reducând în același timp nevoia de a monitoriza constant pereți de ecrane de securitate sau tablouri de bord din clădiri inteligente.

BLK247 utilizează o combinație de inteligență artificială (AI), garduri digitale 3D, edge computing și tehnologie de detectare a modificărilor activate prin LiDAR, pentru a oferi conștientizare situațională pentru supraveghere 3D, a identifica amenințările de securitate și pentru a oferi alerte în timp real atât pentru schimbările așteptate cât și pentru cele neașteptate.

Leica BLK247 în aplicații din viața de zi cu zi

Oferind un grad mai mare de securitate și siguranță în orice spațiu, BLK247 este ideal pentru protejarea spațiilor publice din industria transporturilor, din clădiri inteligente, spitale, școli sau muzee, de exemplu. Tehnologia de fuziune a senzorilor sporește conștientizarea situației și avertizează profesioniștii de securitate cu privire la activitatea neautorizată în timp ce aceasta se desfășoară.

Iată care sunt câteva exemple reale ale modului în care Leica BLK247 sprijină o varietate de industrii:

Transport: BLK247 detectează obiectele lăsate în urmă și intruziuni neautorizate, ceea ce duce la creșterea securității și la întârzieri reduse.
Depozite și fabrici autonome: funcțiile de detectare a obstacolelor și evaluare a volumului susțin nivelul ridicat de tranzitare din depozit și abilitatea de a optimiza capacitatea acestuia.
Clădiri publice și orașe sigure: capacitățile de garduri digitale 3D creează bariere digitale ce pot fi aplicate jurul unor zone sau obiective de interes precum stadioane, birouri guvernamentale sau opere de artă.

Scanând în continuu mediul său înconjurător 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, BLK247 este un dispozitiv inteligent și comunicativ conceput pentru a avertiza personalul corespunzător cu privire la toate schimbările, așteptate sau neașteptate, ce pot apărea într-un spațiu.

BLK247 este conceput pentru a putea fi instalat foarte ușor. Spre deosebire de senzorii utilizați frecvent în industria de securitate, BLK247 alimentat prin Ethernet necesită doar un singur cablu CAT5 pentru instalare. Senzorul compact și discret se poate monta pe un tavan sau pe un perete, în funcție de nevoile dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre BLK247, vizitați site-ul web Leica. Un inovator în industria sa de aproximativ 200 de ani, Leica Geosystems, parte din Hexagon, dezvoltă soluții complete pentru profesioniștii de pe toată planeta, inclusiv instrumente, software-uri și servicii. Hexagon Geosystems este un furnizor global de soluții digitale care dezvoltă Ecosisteme Autonome Conectate (ACE).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here