Eagle Eye Networks, un furnizor global de servicii supraveghere video prin cloud, a anunțat recent un sistem de analiză ”Camera Tampering”, care detectează și notifică automat utilizatorii dacă o cameră de securitate este afectată sau dacă cineva a încercat să o saboteze.

Deși notificările privind avarierea camerelor nu reprezintă chiar o noutate în industrie, Eagle Eye Networks spune că abordarea sa bazată pe inteligență artificială (AI) servește ca diferențiator, oferind o precizie, fiabilitate și o reducere a alarmelor false clienților Eagle Eye Cloud.

Exemple obișnuite de modificare a camerei de securitate includ o schimbare bruscă a focalizării, un obiectiv acoperit sau o redirecționare intenționată a câmpului vizual prin mutarea fizică a camerei. Fără notificări în timp real privind aceste interferențe, timpul de reacție la o faptă infracțională poate fi amânat, spune compania Eagle Eye. Într-un caz mai benign, mișcările accidentale ale camerei, cum ar fi cele cauzate de personalul care face curățenie, pot împiedica sistemul de securitate să înregistreze evenimente ulterioare.

În afară de funcția de ”Camera Tampering”, Eagle Eye Networks mai oferă și următoarele servicii de analiză:

Încălcarea perimetrului
Evidența persoanelor
Detecție de intruziune
Evidența obiectelor
Vagabondaj

Serviciul de analiză Camera Tampering este disponibil în acest moment la nivel global și poate fi activat în cadrul tabloului de bord Eagle Eye, de la camera la cameră. Clienții nu trebuie să-și înlocuiască echipamentele existente pentru a utiliza serviciul de analiză pentru perturbarea camerelor Eagle Eye Cloud Video Management System (VMS).

Pentru mai multe informații despre Eagle Eye Cloud VMS și despre caracteristicile și analizele sale, accesați site-ul web al companiei. Soluțiile companiei Eagle Eye Networks, din Austin, Texas, 100% gestionate în cloud, oferă servicii înregistrare video în cloud și on-premise, securitate și criptare la nivel bancar și asistență atât pentru un catalog vast de camere autonome, cât și digitale – toate accesate prin browser sau aplicații mobile – pentru întreprinderile din jurul lumii, de toate dimensiunile și de toate tipurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here