Sursa foto: www.distech-controls.com

Distech Controls, un producător specializat în soluții inteligente pentru clădiri, a lansat recent ECLYPSE Sky Ecosystem, o nouă tehnologie ce are ca rol îmbunătățirea controlului ocupanților, destinat pentru birouri și spații de ospitalitate, precum și clădiri din domeniul sănătății și educației. Prin utilizarea tehnologiei de comunicații Bluetooth, această nouă platformă le permite ocupanților să gestioneze cu ușurință setările de confort în spațiul lor prin intermediul unor medii care le sunt familiare, cum ar fi un dispozitiv mobil sau o aplicație.

Conform oficialilor din cadrul Distech Controls, o persoană obișnuită își petrece mai mult de 90% din viață în interior, iar o mare parte din acel timp este petrecut clădiri de toate tipurile, inclusiv spitale, școli sau spații de birouri.

Astfel, compania a constatat că trebuie să își concentreze atenția asupra optimizării mediului interior. Toți avem preferințe diferite, adesea subtile, pentru temperaturile dintr-o încăpere sau pentru nivelurile de lumină. Noua platformă le permite ocupanților clădirilor să aibă un control mult mai mare asupra mediului lor, lucru care este ușor de gestionat prin intermediul aplicației de smartphone PERSONIFY, mai spun cei de la Distech

Platforma ECLYPSE Sky Ecosystem include senzorul Allure UNITOUCH, aplicația PERSONIFY și EC-Multi-Sensor-BLE. Interfața de ultimă oră a Allure UNITOUCH este dotată cu un senzor propriu menit să îmbunătățească experiența ocupanților. Cu ajutorul tehnologiei integrate BLE (Bluetooth Low Energy), dispozitivul poate fi asociat cu un smartphone pentru a regla rapid și ușor setările pentru confortul încăperii, cum ar fi sistemul HVAC, iluminatul și geamurile.

EC-Multi-Sensor-BLE dispune de un detector de mișcare, senzor de lumină, senzor de temperatură și un transmițător BLE, componente care, împreună, permit controlul wireless al setărilor de confort în spațiile clădirilor. Aplicația mea PERSONIFY este ușor de personalizat pentru fiecare utilizator în parte prin interfața sa intuitivă.

Bunăstarea ocupațională este o considerație din ce în ce mai importantă pentru profesioniștii din domeniul resurselor umane și pentru managerii de facilități (FM) care doresc să optimizeze performanța la locul de muncă, să reducă absenteismul și să sporească moralul personalului.

Conform președintelui Distech Controls, ocupanții clădirilor care utilizează această tehnologie pot modifica rapid și ușor condițiile de mediu în funcție de cerințele lor în spații precum camerele de hotel, birouri sau săli de clasă. Utilizând tehnologia BLE, Distech Controls a reușit să creeze o platformă mobilă, orientată către ocupanți, lăsându-i angajați sau oaspeți să fie responsabili pentru propriul lor nivel de confort, control și bunăstare în spațiile pe care le ocupă.

Cu designul său contemporan și o interfață simplă de utilizare, tehnologiile celor de la Distech Controls le permit proprietarilor și managerilor de clădiri să aleagă cu ușurință finisajul care se va aintegra perfect în designul spațiului lor. Arhitecții care proiectează spații comerciale nu vor trebui să compromită funcționalitatea și aspectul, adaugă compania.

Pentru mai multe informații despre ECLYPSE Sky Ecosystem, vizitați site-ul Distech Controls. Distech Controls este o filială a Acuity Brands Lighting, ce are birouri în SUA, Canada și Franța. Acuity Brands Lighting din Atlanta, Georgia, oferă soluții și controale de iluminat interior și exterior, având operațiuni în întreaga America de Nord și în Europa și Asia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here