Sursă foto: RAD

Artificial Intelligence Technology Solutions tocmai a anunțat că subsidiara sa, Robotic Assistance Devices (RAD), a prezentat de curând primul său prototip Rugged Observation Assistance Mobile Electronic Officer (ROAMEO), un robot de securitate mobilă, unuia dintre partenerii din Fortune 100, în cadrul unui exercițiu de prim răspuns în caz de dezastru.

RAD a participat la o simulare a modalității de gestionare a unei crize de focar viral – cum ar fi pandemia de coronavirus – într-un loc public, în acest caz un aeroport. Capacitatea RAD de a oferi conștientizare situațională, monitorizare la distanță, răspuns autonom și manual a fost capabilă să scutească personalul uman de participarea la această situație de criză și să îi protejeze de amenințarea virală infecțioasă reprezentată în scenariul exercițiului, la fel ca și amenințarea cu care se confruntă întreaga lume în ziua de astăzi din cauza COVID-19.

Soluțiile robotice bazate pe inteligența artificială ale celor de la RAD sunt potrivite pentru a reduce intervenția umană în situații de pandemice, cum ar fi criza de focar viral COVID-19 existentă. Având un număr mai mare de unități RAD puse în funcțiune, o organizație își poate reduce considerabil volumul personalului de securitate, reducând astfel potențialele riscuri de infecție sau, într-o situație precum cea actuală, poate asigura monitorizarea perfectă a securității fără a fi nevoie de personal uman.

Demonstrația celor de la RAD a inclus utilizarea AI-ului său pentru a trimite o alertă dacă pacienții suspecți au părăsit instalația de procesare fără autorizație, pentru a reduce riscul de infecție și răspândirea virală.

ROAMEO

Primul robot autonom de securitate mobil al RAD completează linia sa de roboți. Suficient de durabil pentru a gestiona aproape orice site și echipat cu instrumente inteligente care să vă ajute în protejarea și îmbunătățirea proprietății dumneavoastră, ROAMEO include analitice avansate RAD pentru detecție umană/ de vehicule și integrare perfectă în RAD Software Suite, care include RADSOC, RADPMC, RADSight și RADGuard.

ROAMEO este potrivit pentru a patrula pe orice suprafață tipică, inclusiv asfalt / beton neuniform / crăpat, piatră zdrobită cu diametru de până la 20 centimetri, iarbă, murdărie și zăpadă (toate în anumite limite). Tehnologiile avansate vor fi implementate pe tot parcursul anului, iar clienții din faza 1 vor primi servicii speciale pentru dezvoltarea de software personalizat.

Pentru mai multe informații despre robotul de securitate mobilă ROAMEO, vizitați site-ul web RAD. RAD a creat o platformă bazată pe AI de hardware, software, cloudware și software mobil, care le permite organizațiilor să economisească sume importante de bani, îmbunătățind în același timp performanțele funcțiilor critice de afaceri. Aducând capacitățile de autonomie inteligentă la sarcinile de înaltă frecvență în domeniul securității și operațiunilor generale, RAD sprijină personalul existent pentru a fi mai eficient și concentrat pe obiectivele principale ale afacerii și ajută organizațiile să-și eficientizeze operațiunile, să crească rentabilitatea și să consolideze rezistența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here