Avison Young Romania marchează trecerea la un nou mod de planificare și închiriere a spațiilor de birouri, prin adoptarea celui mai recent produs Bright Spaces. Startup-ul proptech propune un mod inovativ de prezentare și vizualizare a spațiilor de birouri prin transformarea planurilor standard 2D în modele interactive 3D.

Planificarea personalizată a spațiilor de birou în 3D contribuie la accelerarea procesului de decizie a viitorilor chiriași, care pot vedea astfel detalii importante ale clădirii și ale spațiului de birou propuse spre închiriere. Studiile arată că peste 85% din potențialli chiriași doresc să vadă în mod virtual un spațiu înainte de a-l vizita în persoană, ceea ce subliniază nevoia unui astfel de produs.

Pe baza cerințelor primite de către consultanți, din partea viitorului chiriaș, echipa Bright Spaces generează intr-un timp foarte scurt un plan de spațiu în 3D, disponibil online și care poate fi apoi distribuit printr-un simplu link, de pe orice device.

Avison Young Romania este prima companie care va folosi această soluție, contribuind astfel la digitalizarea industriei de real estate și a proceselor de prezentare și închiriere. Fiind dedicați obiectivului de a-și ajuta partenerii să obțină cele mai bune rezultate, echipa Avison Young va propune de acum o modalitate mult mai intuitivă și clară de planificare a spațiilor. Astfel, chiriașii vor putea lua o decizie mult mai bine informată și mai rapidă.

“Odată cu pandemia, în alegerea unui nou birou sunt implicate mult mai multe persoane din companie – de la C-level managers și specialiști în real estate, la angajați din diferite departamente care vor să vină la birou, probabil într-un mod hibrid. Este important ca pentru toți să fie foarte ușor să vadă, în mod virtual, spațiile pe care le iau în considerare, în 3D.

Adăugăm acum în portofoliu un produs necesar în contextul în care devenim tot mai obișnuiți să folosim tehnologia în tot ceea ce facem. Digitalizarea se întâmplă acum și suntem onorați ca odată cu acest produs să anunțăm și parteneriatul nostru cu Avison Young.” – Bogdan Nicoară, CEO & Cofondator Bright Spaces.

„Suntem încântați de începerea unei colaborări cu Bright Spaces și folosirea acestui nou produs, un instrument care va optimiza procesul de prezentare și închiriere a spațiilor de birouri. Vorbim despre îmbunătățirea și digitalizarea unei etape extrem de importante în luarea deciziilor de relocare sau renegociere, de către clienții noștri. Mai ales în acest moment, când organizațiile au nevoie de consultanță specializată și o abordare inovativă pentru a răspunde întrebărilor legate de strategia de revenire și de reamenajare a spațiilor de birou, în strânsă corelare cu deciziile de real-estate.

În anii ce vor urma, se va pune un accent tot mai puternic pe crearea unui mediu de lucru extrem de adaptabil și combinarea mai multor tipologii de lucru. Iar noul produs Bright Spaces oferă o soluție digitală care va ajuta la vizualizarea diverselor scenarii de amenajare pentru viitorul spațiu de birou al clienților noștri, în 3D și online, revoluționând astfel un proces îmbătrânit, aproape neschimbat în ultimii 15 de ani.”   – Andrei Voica, Head of Workplace Advisory and Project Management, Avison Young Romania

Noul produs Bright Spaces este structurat sub forma unui abonament lunar bazat pe nevoile clienților săi. Mai multe detalii sunt disponibile pe: https://brightspaces.tech/space-planning/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here