SMK Electronics Europe, divizia din UE a SMK Corporation, un producător global de componente electronice, introduce ca unic partener de producție modulul de radio CNX200M compatibil cu IP500, care permite transferul de date de mare viteză pentru aplicații critice de automatizare a clădirilor în cadrul expoziției tehnologice CES 2020, care a avut loc săptămâna trecută.

Îndeplinind cu succes cerințele VdS “Intrusion”, CNX200M a fost confirmat ca fiind un modul robust de rețea Internet of Things (IoT) wireless pentru aplicații de securitate – de altfel și singura tehnologie de comunicații de frecvență radio (RF) care va fi utilizată în clădirile industriale și comerciale automatizate din UE.

IP500 este un standard de rețea wireless aprobat de Alianța IP500 care generează un consum redus de energie, transfer de viteză mare și securitate ridicată, cu un nou standard de comunicare numit LPWA (Low Power Wide Area), ce devine tot mai popular odată cu extinderea afacerilor IoT.

Potrivit șefilor Alianței IP500 odată cu dezvoltarea modulului radio CNX200M, SMK și echipa IP500 Alliance au produs ceea ce este poate numi prima platformă de comunicații wireless IoT complet securizată din industrie pentru rețelele din zona personală.

Bazat pe o topologie asincronă dual-band, complet scalabilă, CNX200M optimizează eficient securitatea și performanța platformei. Testarea pe teren cu instalare fixă ​​a confirmat ulterior aceste constatări; urmând ca pașii următori să includă obținerea aprobării VdS de „Aplicații pentru siguranță și incendii.”

De asemenea, liderii diviziei SMK Electronics Europe susțin că, având în vedere faptul că piețele de automatizare a clădirilor se vor dubla până în 2025, oportunitățile pentru tehnologii inovatoare, produse și relații sunt clare. SMK are plăcerea de a colabora cu CoreNetiX în 2020 și cu ceilalți membri ai Alianței, pentru a oferi cele mai robuste, sigure și mai eficiente platforme de automatizare comercială posibile.

IP500 Alliance este o inițiativă internațională a producătorilor, utilizatorilor și operatorilor pentru a defini, dezvolta și furniza o platformă IoT de comunicații wireless, neutră pentru producători, destinată aplicațiilor comerciale de mari dimensiuni, întreprinderilor pentru construcții și aplicațiilor de automatizare a proceselor.

Pentru mai multe informații despre modulul radio CNX200M (CNX200 aici), vizitați site-ul web CoreNetiX sau vizitați site-ul web SMK Electronics Europe sau SMK Electronics Corporation S.U.A. Compania SMK, cu sediul principal în Japonia, produce controale electronice, componente și conectori pentru a deservi piețele de produse electronice de consum, de fabricație auto și de automatizare a clădirilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here