ROMTHERM manifestarea care se adresează vizitatorilorspecialiști ce își desfășoară activitatea în industriainstalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, are loc în Pavilionul B2 al ROMEXPO, în perioada 14 -17 martie.

Evenimentul are un grad de internaționalizare de 44%, firmedin 9 țări participând la ROMTHERM cu tehnologii de ultimăgenerație, sortimente de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor: Austria, Croația, Grecia, Ungaria, Italia, România, Serbia, Turcia, Ucraina.

ROMTHERM Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare aaeruluireunește expozanți cunoscuți pentru diversitatea șicalitatea produselor și reprezintă cadrul profesionist pentrustabilirea de relații de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acestsector.

Producători și importatori de instalații de ventilare, încălzire, alimentare cu apă, instalații tehnologice și termice, produse și echipamente cu rol în securitatea la incendiu și-au anunțat prezența la expoziție.

Firmele participante vin cu oferte speciale pentru cei interesați de achiziționarea anumitor produse sau servicii. De asemenea, pe parcursul celor patru zile, vizitatorii specialiști pot participa la demonstrații și chiar beneficia de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze.

ROMTHERM este organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România și se desfășoară concomitent cu MOBILA EXPO, CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I, precum și cu MODEXPO I.

Mai multe informații despre expoziția internațională pe: www.romtherm.ro

PROGRAM DE VIZITARE

14 – 16 martie 2019 (joisâmbătă): între 10:00 – 18:00;

17 martie 2019 (duminică): între 10:00 16:00.

Bilet intrare: 20 de lei.

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoaneleinstituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: PiațaPresei Libere, Bulevardul  ​​       Expoziției șiStrada Parcului;

Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: BulevardulExpoziției și Strada Parcului.

Tarif parcare: 5 lei/oră

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here