Marriott International va lansa o platformă multifuncțională menită să ridice standardele de curățenie, normele și comportamentele de ospitalitate pentru a face față noilor provocări de sănătate și siguranță prezentate de actualul mediu pandemic.

Compania de ospitalitate a creat Consiliul global pentru curățenie Marriott (”Marriott Global Cleanliness Council”) pentru a aborda realitățile pandemiei COVID-19 la nivel hotelier și a avansa în continuare eforturile organizației în acest domeniu, se anunță într-un comunicat de presă.

Consiliul global pentru curățenie Marriott este axat pe dezvoltarea următorului nivel de standarde, norme și comportamente globale de curățenie în materie de ospitalitate, concepute pentru a minimiza riscurile și pentru a spori siguranța atât a consumatorilor, cât și a asociaților Marriott deopotrivă. Consiliul este prezidat de Ray Bennett, ofițer-șef global, Global Operations, Marriott International, și va beneficia de cunoștințe și contribuții atât din partea experților interni, cât și externi, inclusiv lideri din diferite discipline Marriott, precum menaj, inginerie, siguranță alimentară, sănătatea muncii și bunăstarea asociaților.

Marriott va implementa o serie de tehnologii îmbunătățite în următoarele câteva luni, inclusiv pulverizatoare electrostatice cu dezinfectant la standarde spitalicești pentru igienizarea suprafețelor din hotel. Pulverizatoarele curăță rapid și dezinfectează zonele întregi și pot fi utilizate într-un cadru hotelier pentru curățarea și dezinfectarea camerelor, a holurilor, sălilor de sport sau alte zone publice. În plus, compania testează tehnologia lămpilor cu ultraviolete pentru igienizarea cheilor pentru oaspeți și dispozitivele folosite de asociați.

În următoarele câteva luni, când oaspeții se vor caza în hotelurile din portofoliul Marriott, vor observa o serie de completări la regimul de curățenie al companiei, concepute pentru a stabili un standard și mai ridicat de curățenie pentru hoteluri. Domeniile specifice de focalizare includ suprafețele cu un nivel ridicat de atingere, contactul cu oaspeții și siguranța alimentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here