Sursa foto: lockweb.com.au

Yalele electrice au devenit de multă vreme una dintre soluțiile preferate pentru aplicații comerciale unde este necesară o blocare de înaltă performanță. Anterior, totuși, unele încuietori electrice au fost comercializate cu anumite configurații de sisteme de siguranță/ mecanisme ”fail safe”. În schimb, încuietoare electrică Lockwood Selector 3782EL este ceva cu totul diferit.

Proiectată și fabricată în Australia, yala a fost gândită special pentru ușile înguste din sticlă cu rame din aluminiu. Echipamentul este montat în interiorul ușii și oferă acces la control prin cablu, ceea ce înseamnă că este perfect pentru situații de înaltă securitate sau pentru aplicații comerciale cum ar fi universități, clădiri guvernamentale, spitale sau pentru ușile de intrare ale clădirilor multi-rezidențiale.

Lockwood Selector 3782EL poate fi conectat la sistemul general de control al accesului în clădire, dar este la fel de eficient și atunci când este utilizat în colaborare cu echipamente independente, cum ar fi cu tastaturile digitale sau interfoanele.

Spre deosebire de produsele dotate cu măsuri fail safe/fail secure care l-au precedat, Lockwood Selector 3782EL nu este compatibil doar cu un anumit tip de aplicație, cu, în schimb, acesta este foarte versatil și adaptabil, având o tensiune variabilă funcțională, care se întinde de la nouă la 28 de volți. Acest sistem înseamnă că, indiferent de tensiune, încuietoarea funcționează fără probleme. Utilizatorii nu au nevoie să configureze niciun alt sistem în plus sau să comande piese extra; tot ce trebuie să facă este să instaleze încuietoarea și treaba e terminată.

Există două motive pentru care acest produs de control al accesului ”all-in-one” disponibil în prezent pe piață.

În primul rând, acesta funcționează ca și un sistem de blocare mecanică, așa că, dacă vă apropiați de o ușă, apăsați mânerul și ușa este încuiată, mânerul nu se va mișca. Sistemul este complet intuitiv, deoarece nu are nici un magnet suplimentar, iar liberă este furnizată mecanic din interior – este exact ceea ce v-ați aștepta într-o încuietoare mecanică.

În al doilea rând, în mod semnificativ, toate monitorizările sunt standardizate – inclusiv monitorizarea procedurilor de suprascriere. Acest lucru înseamnă că, dacă cineva are acces la încuietoare prin utilizarea unei chei mecanice, panoul de control detectează imediat că acesta este un eveniment legitim de suprascriere.

Yala Lockwood Selector 3782EL Electric Lock are un mare avantaj față de încuietorile electrice existente și atunci când vine vorba despre sistemul de semnalizare prin LED. Anterior, ar fi fost necesară achiziția unor componente suplimentare pentru uși, care să aibă montate LED-uri ce indică dacă încuietoarea este blocată sau nu. Acum, LED-urile roșii și verzi sunt de fapt încorporate în încuietori – tot ceea ce mai este necesar acum în mobilierul ușii este o lentilă pentru a capta și a transmite lumina. Acest lucru facilitează procesul de instalare, în timpul căruia componentele sunt adesea deteriorate și oferă bonusul suplimentar al unui design mai contemporan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here