Sistemul Honeywell ThermoRebellion folosește camere termice și AI pentru a detecta temperatura corporală ridicată și poate valida dacă o persoană poartă un echipament de protecție adecvat.

Un procent de 66 la sută dintre oameni nu se simt confortabil să se întoarcă la locul de muncă în acest moment, potrivit datelor colectate de Qualtrics. Ca răspuns, Honeywell a anunțat o modalitate de a măsura cât de „pregătită pentru întoarcere” la activitate este o afacere.

Healthy Buildings Score dezvoltat de Honeywell este un software IoT (Internet of Things) care analizează datele clădirii pentru a calcula cât de pregătită este o clădire de birouri pentru redeschidere. Prin integrarea tehnologiilor de calitate, siguranță și securitate și a calității aerului, împreună cu analitice avansate, sistemul este conceput să îi ajute pe proprietarii de clădiri să minimizeze potențialele riscuri de contaminare și să asigure continuitatea activității.

Sistemul combină patru factori:

Monitorizarea operațiunilor interioare: datele în timp real sunt analizate pe factori care mențin o clădire sănătoasă, precum calitatea aerului și ventilația.
Comportamentul ocupanților: supravegherea video măsoară fluxul de oameni și determină cât de bine sunt îndeplinite măsurile de distanțare socială.
Accesul angajaților și echipamentele de protecție: sunt integrate noi politici de siguranță la locul de muncă, precum screningurile de temperatură prin tehnologiile de imagistică termică și purtarea echipamentelor de protecție personală (PPE).
Transparență: combinând aceste puncte de date, sistemul dezvoltă un scor și recomandări în timp real, care pot fi partajate angajaților.

Sistemul și scorurile sunt vizualizate și gestionate printr-un dashboard cu informații în timp real.

Soluția este împărțită în două pachete – unul axat pe calitatea aerului interior și celălalt pe siguranță și securitate.

Pachetul Honeywell Healthy Buildings pentru calitatea aerului:

-îi ajută pe proprietarii de clădiri să pună în aplicare reglementări și legislație locală
-gestionează presurizarea, ventilația, temperatura și umiditatea
-standardizează parametrii de mediu și de ocupare
-oferă informații în timp real privind riscurile de contaminare, alerte pentru modificarea filtrelor HEPA, curățenie și comportamentul ocupanților
-controlează și optimizează sterilizarea cu raze UV, filtrarea aerului și compoziția aerului.

Pachetul Honeywell Healthy Buildings pentru siguranța și securitatea clădirilor:

-gestionează fluxul de persoane și rapoartele, contorizarea numărul oamenilor, protecția proactivă a proprietății, screeningul temperaturii termice și detectarea măștilor
-monitorizează și contribuie la susținerea respectării distanțării sociale și sanitizării spațiilor
-oferă suport pentru urmărirea suprafețelor și zonelor de contact potențial expuse la virus, folosind analize video avansate și fluxuri de lucru pentru gestionarea incidentelor.

 

Sursa: Honeywell

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here