Articol apărut în ediția tipărita FM Magazin Noiembrie 2018, versiunea digitală aici:

Facility Focus: BMF-GRUP

La fel ca o scenă, o clădire impunătoare atrage numeroase priviri şi aprecieri. Dar v-aţi gândit vreodată cine este în culise, cine întregeşte munca prestată şi pe umerii cui revine această responsabilitate? Astăzi vom intra în culisele clădirilor şi construcţiilor, acolo unde ne întâlnim cu o echipă puternică de Facility Management. BMF GRUP este o companie de top, specializată în servicii integrate pentru toate tipurile de clădiri. Denumirea este un acronim provenit din limba engleză – Buildings-Management-Facilities. Serviciile de Facility Management prestate de companie, vizează toate serviciile necesare întreţinerii unei clădiri – mentenanţă multi-tehnică şi revizii specializate, servicii de pază, pompieri şi paramedici, servicii de curăţenie, întreţinere spaţii verzi, deszăpezire, servicii de construcţii şi amenajări interioare, toate numai cu personal propriu, la nivel naţional. Echipa BMF GRUP are expertiză în servicii Integrate de Facility Management pentru construcţii, cum ar fi: centre comerciale, birouri, platforme logistice, magazine multibrand, asambluri rezidenţiale și locaţii bancare.          

Colaborarea cu un integrator de servicii precum BMF GRUP vă aduce multe beneficii

            Compania a luat naṣtere în 2013, ca urmare a cerinṭelor industriei de Facility Management, în care eficienṭa, timpul de răspuns ṣi calitatea au devenit parametrii cheie în domeniul FM. Astfel, fondatorii companiei au considerat că, integrând toate serviciile la un standard înalt pot veni în întâmpinarea acestor nevoi. De atunci, compania și-a menținut o reputație excelentă bazată pe calitatea înaltă a operațiunilor sale, profesionalism și integritate prin personalul său specializat în asigurarea serviciilor de Facility Management. Unul dintre principalele beneficii ale integrării serviciilor de Facility Management este optimizarea costurilor de administrare şi întreţinere a proprietăţilor. În subsidiar, prestatorul preia ṣi toate riscurile asociate tuturor operaṭiunilor contractate. Dar, să nu uităm, de modalitatea ṣi viteza de comunicare, acestea fiind transpuse direct în viteza de reacṭie ṣi trasabilitate. Totodată, ar trebui să amintim aici ṣi de efortul operaṭional redus considerabil în cadrul organizaṭiei beneficiarului, având în vedere că acesta discută cu un singur interlocutor, lăsându-i posibilitatea să se concentreze pe core business-ul său. Clienţii BMF GRUP beneficiază încă de la semnarea contractului de preluarea tuturor eforturilor legate de acṭiunile ṣi procedurile de avizare, certificare, întreţinere, verificare, reparaţii, intervenţii, securitate, curăṭenie și planning, în toate domeniile în care îṣi desfăṣoară activitatea, astfel încât managementul acestora să se poată concentra pe propriile obiective de afaceri.

BMF GRUP – profesionalism ṣi eficienṭă        

BMF GRUP este o companie care a crescut treptat tocmai datorită unor oameni capabili, curajoşi şi implicaţi, astăzi având o cifră de afaceri de peste 20.000.000 euro şi 2.300 de angajaţi, care activează, în majoritatea oraşelor din România. Milioanele de metri pătraţi deserviţi sunt în exclusivitate deţinuţi de fonduri de investiţii, companii multinaţionale şi dezvoltatori privaţi români. Cei de la BMF GRUP sunt întotdeauna adepţii utilizării tehnologiei de ultimă generaţie şi, în permanenţă, cercetează şi fac studii asupra soluţiilor tehnice utilizate în serviciile de Facility Management. Cuvântul de bază la BMF GRUP a fost şi este în continuare munca. S-a reuşit construirea unei echipe de top care să facă faţă concurenţei din domeniu, care să fie cooperantă, şi disponibilă pentru clienţii companiei sau pentru potenţialii clienţi. Apoi, au urmat contracte şi colaborări care le-au adus credibilitate, curaj, mulţumire şi parteneri importanţi. Oamenii care au stat la baza construirii acestui brand românesc ştiu ce înseamnă sudoarea frunţii, nopţi nedormite şi zile dificile.                                                                                                       

Starea clădirilor este o fotografie fidelă a implementării soluţiilor, a standardelor și a profesionalismului furnizorului serviciilor de Facility Management, dar în acelaşi timp și a viziunii şi politicii beneficiarului. Un serviciu de FM, printr-un management inovativ, poate să creeze un ambient plăcut, să eficientizeze resursele şi să elimine riscurile. BMF GRUP, furnizor de servicii Integrate de Facility Management, deṭine forṭă de muncă diversă, încât să răspundă la toate nevoile clientului. Compania a recrutat, încă de la înfiinṭare, personal specializat care s-a perfecṭionat continuu, devenind lider în industrie, specializat în servicii Integrate de Facility Management pentru toate tipurile de clădiri, utilizând soluṭii integrate, bazate în principal pe optimizarea resurselor, prin implementarea ṣi monitorizarea planului sistemic. Cu siguranţă, există în continuare un mare potenţial de creştere în piaţa de Facility Management, datorită necesităţii crescânde de eficientizare a operaţiunilor şi a costurilor de operare, precum şi datorită proiectelor care sunt în curs de finalizare, cât şi viitoarele proiecte anunţate de marii dezvoltatori prezenţi în România. BMF GRUP ne-a demonstrat că este şi va fi un actor important pe acest sector de piaţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here