Prima zi a Interclean Amsterdam online, Ziua inovării, a dezvăluit câștigătorii celor patru categorii ale premiului Amsterdam Innovation Award 2020. Întrucât actuala pandemie afectează întreaga lume și pe măsură ce oamenii se concentrează tot mai mult pe igienă și curățare, acum mai mult ca niciodată este important să fie evidențiate toate marile evoluții și inovații din această industrie. Acest premiu, recunoscut la nivel mondial, celebrează inovația, oferind cele mai bune soluții pe care industria le-a cunoscut în ultimul an.

Sustenabilitatea a fost unul dintre criteriile cheie pentru jurați în acest an, toate produsele și soluțiile premiate demonstrând capacitatea lor de a conduce economia circulară sau de a reduce consumul de resurse. Interesul pentru eficiență și productivitate a fost un alt punct major pe care juriul l-a luat în considerare, produsele și soluțiile câștigătoare fiind concepute să reducă timpul petrecut desfășurând sarcinile și pentru a elibera resurse care să fie utilizate pentru îmbunătățirea calității de curățare.

Iată care sunt nominalizările și câștigătorii fiecărei categorii

Categoria 1: Mașini, accesorii și componente

Câștigător – LeoBot, produs de LionsBot

LeoBot
O familie de roboți de curățare (fiecare cu propria specializare), LeoBots reprezintă un pas înainte în ceea ce privește rezultatele curățeniei.

Juriul a votat Leobot ca fiind câștigătorul acestei categorii, deoarece familia de roboți de curățare a pardoselilor este capabilă să îndeplinească o serie variată de sarcini. Acest robot sociabil este capabil să construiască o relație cu personalul de curățenie uman, printr-o interacțiune continuă cu mediul său înconjurător. În acest fel, Leobot ridică statutul și motivația angajaților ajutându-i să fie mândri de munca lor. Robotul aduce curățenie în domeniul public într-un mod distractiv și pozitiv.

Citește și LeoBots, roboții autonomi de curățenie care fac cu ochiul, spun glume și chiar pot cânta

Alți candidați din această categorie:

Whiz, de la ICE Robotics / Softbank Robotics
Whiz este un aspirator complet autonom, alimentat de o tehnologie inteligentă, self-driving, care oferă rezultate de curățare de înaltă calitate. Capabil să navigheze în medii complexe și dinamice, ajută echipele să fie mai productive.

ERA PRO, de la SPRiNTUS
Un aspirator inteligent inteligent excepțional, ERA PRO conduce gestionarea eficientă a resurselor cu ajutorul datele de curățare colectate și trimise către sistemul de management al flotei de ultimă generație SPRiNTUS.

Categoria 2: Echipamente, detergenți și toalete

Câștigător – VacuTronic, de la Hermes

VacuTronic, de la Hermes
O nouă parte a sistemului Hermes, VacuTronic este util în fiecare etapă a operațiunilor de curățare a fațadelor – în timp ce captează apa uzată creată prin acest proces.

Juriul a fost impresionat de simplitatea acestui instrument și de impactul potențial asupra sarcinilor operatorilor. Un sistem accesibil, ușor de utilizat, cu multe aplicații. Instrumentul de colectare a apei uzate a celor de la Hermes poate fi utilizat pentru toate tipurile de curățare a fațadelor. Este o soluție practică pentru o problemă larg răspândită; protejarea mediului înconjurător prin împiedicarea apelor contaminate să se scurgă în pământ.

Alți candidați din această categorie:

ZERO Waste Cleaning: Reduce + Reuse + Recycle, de la green care PROFESSIONAL
Economia circulară fiind unul dintre subiectele predominante ale vremurilor noastre, compania green care PROFESSIONAL a introdus primele pungi 100% reciclabile din lume, care sunt capabile să reducă utilizarea de plastic cu până la 80%.

Sistemul solar TWT, de ka TWT
Compania TWT Solar System a prezentat noile sale sisteme inteligente de dozare și panourile solare pentru încărcare – creșterea eficienței și a productivității.

Categoria 3: Curățare electronică

Câștigător – ToolSense IOT și ToolSense NOW, de la ToolSense

ToolSense IOT și ToolSense NOW
ToolSense își propune să elimine utilizarea și defectarea sub optimă a echipamentelor prin digitalizarea proceselor de curățare, la o fracțiune din costul altor sisteme.

Combinația dintre soluția practică și prețurile accesibile ale echipamentelor de curățat digitalizate a fost un factor decisiv pentru jurați. Poate fi utilizat cu orice marcă de mașinării de curățat și funcționează cu produsele tuturor producătorilor. Sistemul este ușor de aplicat atât la mașinile de curățare mari, cât și la cele mici, colectând o mare varietate de date inteligente.

Alți candidați din această categorie:

TASKI IntelliTrail Analytics, de la TASKI, Diversey
Combinând know-how-ul industriei de curățenie și știința datelor, platforma IntelliTrail Analytics de la TASKI ridică managementul flotei de curățenie la noi niveluri noi – ajutând echipele să interpreteze informațiile și să calculeze economiile.

TORK Digital Cleaning Plans: Cleaning Software
Facând curățarea digitală accesibilă întreprinderilor de toate dimensiunile, TORK Digital Cleaning Plans le oferă facility managerilor posibilitatea de a crește eficiența operațiunilor prin digitalizarea rutinelor.

Categoria 4: Produse / servicii conexe

Câștigător – TORK Virtual Reality Clean Hands Training, de la Essity

TORK Virtual Reality Clean Hands Training
O simulare interactivă de formare în domeniul igienei mâinilor, TORK Virtual Reality Clean Hands Training îi pune pe utilizatori în rolul de asistent medical sau medic – obținând feedback cu privire la respectarea igienei mâinilor.

Juriul a fost foarte impresionat de această metodă user-friendly de menținere a respectării igienei mâinilor în mediul sanitar. Accesibilitatea asigurării unei formări continue la fața locului pentru îmbunătățirea standardelor reprezintă o adevărată inovație. Abordarea realității virtuale este esențială pentru a stimula schimbarea comportamentală într-un mod distractiv și antrenant. Este soluția perfectă pentru nevoia binecunoscută de a educa oamenii din întreaga lume în ceea ce privește igiena mâinilor, este de părere juriul.

Alți candidați din această categorie:

Recycle Factory, de la Spectro
Recycle Factory oferă posibilitatea de a returna ambalajele goale din plastic, care sunt apoi reutilizate sau reciclate pentru a crea un ambalaj nou.

Kärcher Battery Universe, de la Kärcher
Kärcher Battery Universe le permite managerilor să verifice starea bateriei tuturor mașinăriilor lor în timp real – făcând astfel echipamentele mult mai productive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here